Datum

11 oktober 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag mag Kesteren F1 naar Heteren om te kijken of de nare smaak van de 0-5 tegen Excelsior vorige week weggespoeld kan worden. Aan het begin is het nog een beetje aftasten en afwachten aangezien ze de spelers bij de tegenstander toch wel groot vinden. Na wat schermutselingen aan beide kanten komen we helaas op een achterstand, 1-0. Maar vrijwel direct komt Kesteren verdiend op de 1-1 door een goal van Niels B. De wedstrijd blijft echter spannend en Valerio, onze keeper, heeft genoeg te doen. We gaan de rust in met een 1-1 stand. Rémon heeft in de rust terecht aangegeven dat hij tevreden is over het spel en de inzet en als Kesteren zo door zou gaan de drie punten naar Kesteren zouden gaan. De jongens pakken dit goed op na de rust, maar komen wederom op een achterstand, 2-1. Jurre schiet vrij snel daarna de 2-2 binnen. In de eerste helft had hij al een keer op de lat geschoten dus hij was er ook wel aan toe.

Damiën en Milan (begon in de spits maar kwam door het wisselen achterin terecht) staan  goed te verdedigen en zorgen goed voor de aanvoer naar de aanvallers toe. Het resultaat blijft dan ook niet uit en Jurre maakt ook de 2-3 voor Kesteren. SDOO blijft ook goed voetballen, maar kan niet tegen de aanvallers van Kesteren op. Niels B. maakt zijn tweede goal van vandaag, 2-4. Er komt een eind aan de spanning, de drie punten gaan mee in de tas naar Kesteren.

De jongens hebben zich dus allemaal goed herpakt van de slechte wedstrijd van vorige week! Goed gedaan en op naar de volgende wedstrijd. Deze wordt gespeeld op zaterdag 25 oktober a.s. om 9.30 uur op Sportpark De Leede.

Aanwezig: Valerio, Damiën, Milan, Jurren, Moukhlis, Julian, Omar, Niels B., Jurre en Luuk

Afwezig: Maikel en Niels D. (baaldag)