Nieuws - vv Kesteren

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Grote clubactie is gestart

Gisteren, 24 september 10:00  Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie! Onze leden gaan weer aan de slag om zoveel mogelijk loten te verkopen voor onze mooie club. Van ieder verkocht lot (€3,00) gaat er €2,40 naar onze clubkas. Met het kopen van loten, steunt u onze club én maakt zowel de koper als verkoper van de loten kans op prachtige prijzen. Een lot kopen kan op verschillende manieren: – via het scannen van de persoonlijke QR code op het verkoopboekje van het jeugdlid; – via een eenmalige machtiging in het verkoopboekje van het jeugdlid; – via de persoonlijke verkooplink (die u krijgt via een e-mail of appje van de verkoper); – via de verkooppagina van Kesteren (klik op de link). meer »

83x gelezen

Bakertilly en Diepeveen makelaars nieuwe sponsoren JO12-1

2 september 10:45  Nieuwe shirt sponsoren Kesteren JO12-1 Bakertilly en Diepeveen Makelaars hebben de JOI2-1 van vv Kesteren voorzien van een nieuw wedstrijdtenue. Wij zijn de sponsoren zeer dankbaar voor deze mooie sponsoring. meer »

342x gelezen

Stem op onze club!

1 september 16:30  Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabobank ons graag met kennis, netwerk en geld om onze ambities te realiseren. Dit jaar zetten wij de ClubSupport actie in om onze pannakooi van een net te voorzien zodat de ballen er in blijven. In de periode van 4 t/m 26 september kan er gestemd worden. Klik hiervoor op de volgende link: Rabo ClubSupport: • Bekijk de deelnemende clubs • Regio: West Betuwe • Bekijk de deelnemers • Zoeken: voetbalvereniging Kesteren Of volg eenvoudig het onderstaande stappenplan: • Log in op je rekening bij Rabobank op de site of in de app. • Ga via service naar Zelf regelen en dan naar Stem op jouw club. • Zoek op naam: Voetbalvereniging Kesteren. Bedankt voor jullie stem! meer »

277x gelezen

Lijnen op het hoofdveld staan er weer op

25 augustus 11:45  Best bijzonder, een robot die de belijning aanbrengt op het hoofdveld (grasveld) van vv Kesteren. Niet zo maar lijnen, maar kaarsrechte witte strepen. En voor de midden- en penaltystip draait het gps-gestuurde apparaat een frivool rondje om zijn as en spuwt vervolgens de kalk precies op de goede plek. Een robotgrasmaaier en een robotstofzuiger dienen het gemak van de mens al geruime tijd, maar een robot die de lijnen van een voetbalveld uitzet geldt nog steeds als een noviteit. Als je dit als vereniging zelf moet doen dan zijn er wel een aantal vrijwilligers een groot deel van de dag mee bezig. Als de de coördinaten in de robot zijn opgeslagen, zet hij in ca. 22 minuten de lijnen op een veld, laat een medewerker van Milati weten. De vrijwilligers hoeven nu niet eerst touwen te spannen tussen de doelpalen en de cornervlaggen om daar vervolgens met een kalkwagen overheen te rijden. Gemak dient de mens en dus de vrijwilliger. meer »

340x gelezen

Wie komt ons helpen??

24 augustus 15:30  Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar gastheren/vrouwen op de zaterdagochtenden. Als gastheer/gastvrouw ben je het gezicht van onze vereniging voor alle bezoekende teams. Je ontvangt op zaterdagochtend alle teams, tegenstanders en scheidsrechters in de bestuurskamer en regelt de sleutel uitgifte voor de kleedkamers, de bon voor het drinken en het fruit voor de teams en je biedt de scheidsrechters vooraf en na afloop van de wedstrijd een drankje aan. In een rouleersysteem, één zaterdagochtend in de 4, 5 of 6 weken, ben jij het aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft en zorg je er samen met alle vrijwilligers voor dat alles goed verloopt. Uiteraard zorgen wij er voor dat je voldoende ingewerkt wordt zodat je alles weet wat er gevraagd kan worden. Het is een mooie taak met veel enthousiaste vrijwilligers, je leert snel leuke nieuwe mensen kennen met blije gezichten om je heen. Wil jij onze club helpen en gastheer of gastvrouw worden, neem dan contact op met Stoffel Vermeer op nr. 06-15890003 of stuur een mail naar info@vvkesteren.nl

317x gelezen

Wil jij ook scheidsrechter worden??

24 augustus 9:30  Bij vv Kesteren zijn we heel blij met een kleine groep vrijwilligers die zich elke zaterdag inzetten om de wedstrijden als scheidsrechter te begeleiden. Dit zijn niet alleen volwassen scheidsrechters, ook jeugdleden uit diverse elftallen zetten zich belangeloos in. Het huidige aantal is echter niet voldoende om alle wedstrijden op zaterdag te fluiten. In de praktijk blijken we telkens weer een uitdaging te hebben. De groep ‘vaste’ scheidsrechters is namelijk niet oneindig flexibel inzetbaar. Dit komt omdat velen meerdere taken hebben zoals leider/trainer of ook nog speler. Ook Maria, op de foto in haar nieuwe scheidsrechters outfit, is blij dat ze naast haar andere taken ook regelmatig wedstrijden mag leiden. Wie komt onze groep scheidsrechters versterken? De groep ‘vaste’ scheidsrechters laat zich graag versterken. We doen daarom een dringend verzoek aan ouders, opa’s, ooms en spelers om zich op te geven als scheidsrechter. Je kunt al scheidsrechter worden vanaf 12 jaar. Meld je aan! Als team zelf de scheidsrechter regelen !! Het wekelijks inplannen van de scheidsrechters is een intensief, dynamisch en voor velen een onzichtbaar proces. Achter de schermen zijn de wedstrijdsecretarissen door de weeks hard bezig om scheidsrechters aan te stellen. Tot nu toe lukt het met veel kunst en vliegwerk nog steeds om de wedstrijden op zaterdag te bemannen. Echter het lijkt er nu op dat dit op korte termijn niet meer gaat lukken. De consequenties zijn dan dat we helaas bij bepaalde wedstrijden geen scheidsrechters meer kunnen inzetten. Mocht dit het geval zijn dan zullen betreffende teams een verzoek krijgen om zelf een scheidsrechter te regelen. Dit bericht zal dan naar de begeleiding van het betreffende team verstuurd worden. Hopelijk kunnen we dit voorkomen als er zich nieuwe scheidsrechters aanmelden! Heb jij interesse of vragen, neem dan a.u.b. contact op. Stuur een mail naar info@vvkesteren.nl of een app naar 06-15890003 (Stoffel Vermeer) meer »

409x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!