Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Afsluiting seizoen

17 juli 22:00  Vandaag hebben wij het seizoen afgesloten met de selectieteams van Kesteren. Kesteren Vrouwen 1 en 2 en Kesteren 1 en 2. Om 14.00 uur is er een mix wedstrijd gespeeld tussen spelers van Vrouwen 1 en Kesteren 1, die onder leiding stond van Theo Jacobs. Na deze wedstrijd hadden we een gezellige barbecue met alle spelers/speelsters en de uitgenodigde sponsors, deze barbecue was verzorgd door slagerij Augustinus uit Kesteren. Ook werd er afscheid genomen van 1e elftal speler Roy van Roekel, die wegens een vervelende blessure helaas moet stoppen met voetbal. Ook assistent scheidsrechter van Kesteren 1, Robbert Timmer, stopt omdat hij zich volledig wil richten op de training en begeleiding van Kesteren JO15-1. Verder stopt ook onze keeperstrainer Jordy Haast die op dinsdag en donderdag, vanwege de training van zijn jongste zoon bij NEC, geen tijd meer heeft om deze taak in te vullen. Jordy blijft wel bij Kesteren actief als jeugdcoördinator onderbouw en trainer van de JO10-1. Wij bedanken alle drie voor hun tijd en energie die zij in hun taken hebben gestoken. Onze sponsors werden ook bedankt voor hun fantastische bijdrage aan de vereniging Kesteren. Het was een mooie dag met een afsluiting waar weer uit blijkt dat de teambuilding en omgang met elkaar bij Kesteren fantastisch is met een enorm verenigingsgevoel!

384x gelezen

Winst voor de Bikkels

16 juli 10:45  Gisteravond speelde de Kesteren Betuwse Bikkels een wedstrijd tegen de Theole Betuwse Bikkels. Onder leiding van Eef van Kleef alias Frans Derks werd het een leuke wedstrijd. De teams werden gecoacht door Bert (Hassan) Sanders en Bert van Aalst. Beiden konden door blessures niet meespelen. Bij Kesteren waren er nog een groot aantal afwezigen door o.a. blessures, werk en vakantie. De hele wedstrijd was Kesteren de meest aanvallende ploeg tegen het catenaccio spelende Theole met in de hoofdrol hun verdediger Han Rijnders alias Giacinto Faccchetti die bijna als keeper de meeste doelpogingen onschadelijk maakte. Daartegenover was Theole met hun uitvallen in de eerste helft de meest scorende ploeg, de ruststand was 2-5. In de rust werden beide teams toegesproken door hun coaches en er werden tactisch wat aanpassingen gedaan die bij Kesteren de goede kant op vielen waardoor de uitslag uiteindelijk 7-6 in het voordeel van Kesteren werd met o.a. drie doelpunten van Peter (van Vossen) Henzen. Aan het einde van de wedstrijd werd er nog een gezamenlijke foto gemaakt. Jammer dat er al een speler van Theole onder de douche stond. Het was een zeer sportieve wedstrijd die zeker een vervolg gaat krijgen. Wij bedanken Theole voor hun aanwezigheid en ook de gezelligheid in de kantine tijdens de 3e helft. meer »

457x gelezen

Prima voor Elkaar Betuwe Cup bij FC Lienden

12 juli 16:15  Dit jaar hoopt FC Lienden de Prima Voor Elkaar Betuwe Cup te kunnen organiseren op 17, 18, 19 en 21 augustus. De Pouleindeling is: Poule A - Kesteren - SCZ - Dodewaard Poule B - Lienden - Candia'66 - sv DFS Het programma is: dinsdag 17 augustus: 19.00 uur - sv DFS - Lienden 20.15 uur - Kesteren - Dodewaard woensdag 18 augustus: 19.00 uur - SCZ - Dodewaard 20.15 uur - sv DFS - Candia'66 donderdag 19 augustus: 19.00 uur - Lienden - Candia'66 20.15 uur - Kesteren - SCZ Deze poulewedstrijden duren 2 x 30 minuten. Zaterdag 21 augustus de FINALES: 11.30 uur - de nummers 3 van de poules om de 5e en 6e plaats 13.30 uur - de nummers 2 van de poules om de 3e en 4e plaats 15.30 uur - de nummers 1 van de poules om de 1e en 2e plaats Deze wedstrijden hebben wel een speeltijd van 2 x 45 minuten

782x gelezen

Competitie indeling Kesteren 1

9 juli 10:30  De KNVB heeft vandaag de competitie indeling bekend gemaakt voor ons eerste elftal. De indeling in de 4e klasse B is: CHRC - Dodewaard - EMM - Ede/Victoria - Fortissimo - GVC - Kesteren - Lienden - SDOO - Uchta - WAVV - Wageningen - Wodanseck en sv DFS Wijziging t.o.v. vorig seizoen: Valburg naar 4A. Hiervoor in de plaats Fortissimo, Wodanseck en Ede/Victoria. Jammer dat SVHA niet in deze klasse is ingedeeld. Verder de volgende data wat betreft de indelingen en beker van de A- en B categorie: Start Tweede en Derde Divisie mannen is in het weekend van 21/22 augustus Start Hoofdklasse mannen is in het weekend van 28/29 augustus Start bekercompetitie categorie A en B is in het weekend van 4/5 september Start competitie categorie A en B is in het weekend van 25/26 september CATEGORIE A Publicatie competitie-indeling en programma landelijk mannen (divisies en hoofdklassen) en jeugd (divisies) is op 1 juli 2021 Publicatie van de Hoofdklassen jeugd volgt op 27 augustus 2021 Publicatie competitie-indeling A categorie is op 9 juli 2021 Publicatie bekerindelingen categorie A is op 30 juli 2021 Publicatie wedstrijdprogramma bekercompetitie categorie A is op 31 juli 2021 Publicatie nummering competitie categorie A is op 28 augustus 2021 CATEGORIE B Publicatie bekerindelingen categorie B is op 13 augustus 2021 Publicatie wedstrijdprogramma bekercompetitie is op 14 augustus 2021 Publicatie indelingen voor de pupillen O7 t/m O12 is op 13 augustus 2021 Publicatie wedstrijdprogramma pupillen O7 t/m O12 is op 14 augustus 2021 Publicatie competitie-indeling B categorie is op 27 augustus 2021 Publicatie wedstrijdprogramma categorie B is op 28 augustus 2021

271x gelezen

Indelingen senioren teams

27 juni 14:45  De technische commissie heeft met grote zorgvuldigheid samen met de leiders/trainers de teams ingedeeld voor het nieuwe seizoen. Helaas hebben we een seniorenteam minder in moeten schrijven waardoor het vierde Kesteren 3 wordt. Dit heeft te maken met een te kleine spelersgroep en geen trainer en leider!! Mochten er vragen zijn betreft de indelingen dan kan er contact opgenomen worden met Christo van Wijk, 06-10126853meer »

551x gelezen

Een verloren seizoen loopt ten einde..............lang leve het nieuwe seizoen!

21 juni 17:15  Teamindelingen nieuwe seizoen, KNVB voetbalfestival, trainingen, trainingstijden en velden etc.etc. De teamindelingen voor de jeugd zijn inmiddels gepubliceerd, de seniorenteams volgen in de loop van deze week. De selectie traint tot en met 17 juli en speelt nog 2 oefenwedstrijden, 26 juni uit tegen Harskamp en 3 juli uit tegen VVA Achterberg. Daarna is er ruim 2 weken vakantie en start de eerste training op dinsdag 3 augustus. De jeugdteams spelen a.s. zaterdag hun laatste wedstrijden in de KNVB Regiocup en zaterdag 3 juli is het KNVB voetbalfestival op ons sportpark. Trainen kan tot en met 17 juli. Het hoofdveld en het HT veld mag na 3 juli niet meer gebruikt worden i.v.m. groot onderhoud. De teams die in de eerste 2 weken van juli nog gaan trainen wordt aangeraden om dit met de nieuwe teams te gaan doen. De jeugdtrainingen voor het nieuwe seizoen starten op maandag 30 augustus. Voor het schema van het veld en de tijden kijk onderaan deze pagina. Als er teams zijn die wat eerder willen beginnen dan kunnen ze dat overleggen met de coördinatoren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld op 21 of 28 augustus al een oefenwedstrijd te spelen, overleg hierover met de wedstrijdsecretaris. De bekerrondes staan gepland voor zaterdag 4, 11 en 18 september, de start van de competitie is zaterdag 25 september. De jeugd tot en met JO12 speelt geen beker en starten 4 september reeds met de 1e fase van de competitie. Zij spelen 4 fases per seizoen. De inname van de kleding van de jeugdteams, en dan met name de tenues, moet nog ingepland worden. Het was een bijzonder seizoen dat niemand snel zal vergeten, maar laten we vooral hopen met elkaar dat volgend seizoen weer ‘normaal’ zal zijn. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!! meer »

413x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!