Nieuws - vv Kesteren

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Internationale oefenwedstrijd Kesteren JO18-1

31 maart 11:15  Oefenwedstrijd Kesteren JO18-1 tegen Engels Schoolvoetbalteam uit Fleetwood Donderdagavond speelde de JO18-1 van Kesteren een internationale voetbalwedstrijd tegen een schoolvoetbal team uit Fleetwood Engeland. Deze Rossall voetbalschool leidt spelers op voor Fleetwood Town dat uitkomt op het 2e/3e profniveau van Engeland. Dit team is op trainingskamp in Nederland en verblijft op Papendal waar ze trainingen krijgen van trainers van de Vitesse voetbalacademie. Via Jordy Haast werd het contact gelegd met Vitesse en zo kon dit team komen spelen in Kesteren. Onder leiding van de ervaren scheidsrechter, Hennie van Engelenburg, werd de wedstrijd om 18.15 aangevangen. Vooraf werd er een groepsfoto gemaakt en een vaantje van Kesteren overhandigd aan de Engelse gasten. De wedstrijd werd in een hoog tempo gespeeld, Kesteren hield dit team een half uur van scoren af, in het laatste kwartier voor de rust waren de Engelse gasten attent na een fout en scoorden daarna nog een keer, ook Kesteren kreeg de eerste helft een paar kleine kansen maar scoorde niet en zo werd de ruststand 0-2. Bij Kesteren werd er veel gewisseld en dat was in het begin van de 2e helft duidelijk te zien, vooral achterin werden er enkele fouten gemaakt waardoor de Engelsen drie keer scoorden. Hierna kwam Kesteren weer wat beter in de wedstrijd en wisten zelfs twee keer te scoren, 2 mooie goals van Manus en Niels. Het slotdoelpunt werd echter door Rossall gescoord en zo werd de eindstand 2-6. Een prima prestatie van ons team tegen een zeer goede en sportieve tegenstander.

283x gelezen

Meld je team aan voor het 4PLUS4 TOERNOOI

24 maart 18:30  Woensdag 17 mei wordt de 19e editie van het 4PLUS4 toernooi georganiseerd op ons sportpark. De inschrijving is geopend!! Dit jaar hebben we gekozen om geen mini WK te organiseren maar alle kinderen vanaf 4 jaar ook mee te laten doen aan het toernooi. Dus alle leeftijden kunnen teams samen stellen met spelers waarvan het leeftijdsverschil in een team niet meer dan 3 jaar mag zijn tussen de jongste en de oudste speler. Hierdoor krijg je dus poules met veelal gelijke leeftijden. Het toernooi begint om 18.00 uur en is rond 20.30 uur afgelopen. Wij proberen poules van 4 teams samen te stellen die dan 2 keer tegen elkaar spelen. Met uitzondering van de poules met de jongste spelers, zij spelen 1 keer tegen elkaar tot ca. 19.15 uur Uitslagen en standen worden verwerkt in Tournify, via de QR code kan iedereen op zijn smartphone de standen en uitslagen inzien. De ingeschreven teams kunnen zich bij aankomst melden vanaf 17.30 uur. De aanvoerder meld zich bij de organisatie. Na de prijsuitreiking zal er een DJ zorgen voor een leuk feestje. De kantine is open vanaf 17.00 uur voor een hapje en een drankje. meer »

159x gelezen

Paasei en kleur wedstrijd

24 maart 18:15  Zaterdag 8 april organiseert de activiteitencommissie een paasei en kleur wedstrijd voor de Mini's tot en met de J011 in de kantine, van 11.00 tot 13,00 uur.meer »

45x gelezen

Paasdraaimiddag

22 maart 13:45  Zaterdag 8 april houden we de jaarlijkse PAASDRAAIMIDDAG, na afloop van de derby Kesteren - Dodewaard.meer »

155x gelezen

Super prestatie van Kesteren JO8-1

19 maart 11:00  In de derde fase van de competitie wist dit team alle wedstrijden te winnen in de 2e klasse, veelal met hoge cijfers. Afgelopen zaterdag werd het maar liefst 18-1 tegen DTS Ede JO8-2. Van alle wedstrijden zijn er wedstrijdverslagen geschreven door de reporter die vanaf zijn kladbriefje elke wedstrijd thuis nogmaals de revue liet passeren om tot een verslag te komen. Deze verslagen zijn terug te vinden onder de uitslagen van het team op deze site. Het feit is dat ze in de derde fase 5 wedstrijden hebben gespeeld en alle vijf werden gewonnen, het doelsaldo over deze 5 wedstrijden was maar liefst 56-11. In deze jeugd klasses worden er officieel geen standen bijgehouden en ook geen kampioenen aangewezen. Toch was het tijd voor een feestje en na afloop kregen ze dan ook lekkere broodjes met knakworst. Op naar de 4e fase, die a.s. zaterdag begint, in de 1e klasse. Er worden in deze fase 7 wedstrijden gespeeld met de laatste ronde op 27 mei. meer »

430x gelezen

Maria Jansen Cosio Martinez nu ook scheidsrechter bij de 45+1

19 maart 10:15  Vrijwilliger Maria Jansen Cosio Martinez Dat Maria inmiddels al 4 jaar bij Kesteren is en veel taken doet zal duidelijk zijn. Ze traint op maandag en woensdag de JO8-2 en begeleidt dit team ook op de zaterdag, Verder staat ze altijd klaar om teams te helpen als ze geen leider, coach of grensrechter hebben. Ook speelt ze soms nog zelf mee in het vrouwen 1 team. Afgelopen zaterdag hoorde ze dat het mannen onder 45+ team geen scheidsrechter had. En toen zei ze dat wil ik wel doen hoor. En zij floot de wedstrijd van deze oudere mannen tegen Oranje Blauw en de wedstrijd eindigde in een 8-0 winst voor Kesteren. Ook met het zaalvoetbal in de kerstvakantie was ze permanent aanwezig om te helpen met de organisatie en het fluiten van de wedstrijden, en tijdens de 3 weken schaatsbaan in Kesteren heeft ze ook heel wat uren in de koek en zopie en de schaatsuitgifte gestaan. Vrijwilligers zijn onbetaalbaar en Maria is één van die vele vrijwilligers die wij in onze vereniging hebben. Een super vrijwilliger waar wij erg trots op zijn! meer »

254x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!