Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

4PLUS4 2022 was een mooi voetbalfeest

Gisteren, 26 mei 13:30  Na 2 jaar van onderbreking door corona konden we gisteren gelukkig weer het mooie 4PLUS4 toernooi organiseren. Met maar liefst 51 teams in 13 poules en 23 kinderen op het MINI WK voetbalfestival hebben bijna 300 spelers een mooie voetbalmiddag/avond beleefd. Jammer dat het weer ietwat te koud was maar toch waren er nog veel ouders en opa’s en oma’s op dit betuwse voetbalspektakel af gekomen. Iedere speler ging met een mooi vaantje naar huis en alle spelers van de teams die winnaar van de poule zijn geworden ontvingen ook een mooie grote medaille. Een zeer geslaagde dag met dank aan al onze sponsoren, vrijwilligers, scheidsrechters, EHBO, barpersoneel, hamburger bakkers, fotograaf en niet te vergeten het talrijke publiek. Na de prijsuitreiking hebben we in de kantine gezellig met zijn allen naar Feyenoord kunnen kijken, jammer dat ze verloren hebben, en uiteraard hebben we nog een klein feestje kunnen bouwen met DJ Marcos. meer »

175x gelezen

ECHTELD wint de WALKING FOOTBALL NEDER- BETUWE CUP 2022

23 mei 16:00  Vrijdag 20 mei werd de WALKING FOOTBALL NEDER- BETUWE CUP 2022 georganiseerd door vv Kesteren m.m.v. de buurtsport coaches. Ondanks de slechte weersvoorspellingen viel het erg mee, soms een klein beetje nattigheid maar de teams hebben een prima toernooi kunnen spelen. Er werd voor het eerst gespeeld met de regel dat scoren pas vanaf 7 meter voor het doel mocht. Ondanks deze regel werd er maar liefst 55 keer gescoord in 15 wedstrijden. Echteld, Kesteren en BZS wisten 4 van de 5 wedstrijden te winnen maar Echteld scoorde 4 keer meer en werd dus op doelsaldo eerste. Kesteren werd tweede omdat ze de onderlinge wedstrijd tegen BZS hadden gewonnen. BZS werd daardoor derde, Dodewaard werd vierde met 6 punten, Uchta vijfde met 3 punten en sv DFS werd laatste omdat ze alle 5 de wedstrijden hadden verloren. Ook na afloop was er nog een gezellig samen zijn met een heerlijke barbecue van slagerij Augustinus. Jammer dan de Crazy Road Show helaas door omstandigheden niet kon komen maar toch kunnen we terug zien op een mooie voetbaldag/avond. Wij bedanken de organisatie, de scheidsrechters, de verzorging, de fotograaf en de mensen achter de bar voor hun medewerking aan deze mooie voetbaldag. meer »

228x gelezen

4PLUS4 programma is aangepast

23 mei 10:30  Het programma is bekend, zie onderstaande link We hebben maar liefst 51 teams die in 11 poules van 4 en 1 poule van 7 worden ingedeeld. Het toernooi zal starten om 18.00 uur en de laatste wedstrijden zijn rond 20.30 uur afgelopen, de prijsuitreiking is direct daarna. Iedere deelnemer krijgt een mooi vaantje als herinnering. Omdat Feyenoord de finale heeft behaald van de Conference Leage zal deze wedstrijd te zien zijn op een groot scherm in de kantine. Tussendoor, in de pauze en na afloop van deze wedstrijd, zal DJ Marcos zorgen voor een mooi feestje tot 01.00 uur. IEDEREEN IS WELKOM IN DE KANTINE OM GEZAMENLIJK DEZE WEDSTRIJD TE KOMEN ZIEN EN NA AFLOOP EEN MOOI FEESTJE TE GAAN BOUWEN. meer »

712x gelezen

Kesteren verliest van kampioen WAVV

22 mei 15:15  Gisteren moest Kesteren aantreden tegen de terechte kampioen, WAVV, dat dit seizoen geen enkele wedstrijd verloor van de, tot nu toe, 22 gespeelde wedstrijden, ze wonnen er 21 en speelden 1 keer gelijk met een doelsaldo van 76 voor en maar 10 tegen. Voor de wedstrijd had Kesteren een mooie erehaag gevormd en toen WAVV het veld op kwam was er een applaus van allen voor deze terechte kampioen. Ook werden er mooie bloemen, in de kleuren rood/zwart/groen, de kleuren van WAVV, overhandigd door aanvoerder Bilal Belhaj. Kesteren speelde een prima wedstrijd en kwam in de eerste helft eigenlijk alleen door 2 foutjes, die niet zo mogen gebeuren, op achterstand, terwijl er ook aan onze kant wel een paar mogelijkheden waren. De eindpass was steeds niet goed anders hadden we zeker 1 of 2 keer kunnen scoren voor de rust. Jammer dat juist die belangrijke punten nog niet goed uitgevoerd worden want dat bepaald wel of je scoort en wedstrijden wint. Na de rust kwam Kesteren sterk terug en scoorde Aron den Ambtman, die weer een fantastische wedstrijd speelde, de aansluitingstreffer. Direct hierna scoorde WAVV de 1-3 en was de wedstrijd eigenlijk wel gelopen. Nadat er door beide teams veel gewisseld werd en ook een aantal spelers van positie gewisseld waren was het Merijn Vermeer, die op het middenveld kwam te spelen, die met een bekeken bal via de paal de 2-3 scoorde. Een terechte overwinning van WAVV maar we mogen trots zijn op onze jonge ploeg dat ze een prima wedstrijd op de mat hebben gelegd in een hoog tempo. Als we nu aan de belangrijke verbeterpunten blijven werken en dit goed oppakken dan kunnen en moeten we beter worden. meer »

214x gelezen

Reserve tenues voor alle jeugdteams

22 mei 12:15  Voor alle jeugdteams van vv Kesteren zijn nu reserveshirts beschikbaar wanneer zij in de thuiswedstrijden moeten spelen tegen teams die ook in een rood-zwart tenue spelen. Kesteren JO15-1 had gisteren deze shirts voor het eerst aan in hun wedstrijd tegen Union uit Malden. Helaas werd de wedstrijd met 1-3 verloren maar dit team heeft in de voorjaarsreeks een mooie 4e plaats behaald in de 3e klasse. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors 11Teamsports Ede/Veenendaal en Betuwse Deuren uit Kesteren. Wij bedanken deze sponsoren wederom voor deze mooie geste.

90x gelezen

Sport verbindt en verbroedert

20 mei 9:30  Donderdagavond kreeg onze vaste lijnentrekker, Hans van Klaarbergen, bezoek van zijn maat Karel Huibers, hoofdsponsor van sv DFS. Karel was zeer geïnteresseerd in de wijze waarop Hans wekelijks de lijnen op ons hoofdveld zet en kreeg van Hans een mogelijkheid om het ook uit te proberen. Dit ging hem goed af, zie de foto. Wij stellen Karel dan ook voor, wanneer Hans niet kan, om de lijnen bij ons er op te komen zetten. Zo zie je dat sport verbindt en verbroedert en dat de samenwerking tussen de verenigingen uitstekend is. Bedankt Karel!

132x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!