Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Kantine vv Kesteren alleen nog na Coronacheck toegankelijk voor 13+

20 oktober 17:15  Met ingang van 21 oktober 2021 is onze kantine uitsluitend toegankelijk met Corona vaccinatiebewijs, negatief Corona testbewijs of Corona herstelbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. De kantine mag alleen betreden worden na een coronacheck en met een afgegeven polsband of stempel. De coronacheck kan in/bij de hal van de hoofdingang worden afgenomen. Het bestuur van vv Kesteren betreurt deze beperking maar voelt zich vanwege het toenemende aantal besmettingen, de risico’s voor de zorg en haar maatschappelijke plicht genoodzaakt deze maatregel te nemen. Het bestuur rekent op een ieder zijn medewerking.

204x gelezen

Help vv Kesteren de Corona regels te handhaven

16 oktober 11:00  De strijd tegen Corona is nog (lang) niet voorbij. De besmettingen lopen weer op en er is nog steeds een gedegen risico dat de zorg overbelast raakt. Ieder welwillend mens is bereid om mee te werken om dat te voorkomen. Van de sportverenigingen wordt (verplicht) gevraagd om een bijdrage te leveren. Toegangscontrole bij betreding van de kantine is verplicht. Een maatregel waar niemand op zit te wachten als hij (gezellig) naar het sportveld gaat. Toch moeten wij als voetbal vereniging hier iets mee.meer »

309x gelezen

2e fase pupillen voetbal

15 oktober 14:30  Sinds het seizoen 2020/’21 wordt er bij de pupillen (JO7 t/m JO12) gespeeld in 4 fases, 2 in het najaar en 2 in het voorjaar. Het doel hiervan is tot meer gelijkwaardige competities komen en de reisafstand te beperken. De start van de 2e fase is zaterdag 30 oktober. De nieuwe indeling en het programma zal op 22 en 23 oktober gepubliceerd worden. Deze 2e fase kent 7 speelrondes: 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4 en 11 december. Fase 3 start op 22 januari 2022, indeling en publicatie is op 14 en 15 januari. Deze 3e fase kent 6 speelrondes: 22 en 29 januari, 5 en 12 februari, 5 en 12 maart Fase 4 start op 26 maart 2022, indeling en publicatie is op 18 en 19 maart. Deze 4e fase kent 7 speelrondes: 26 maart, 2, 9 en 23 april, 14, 21 en 28 mei.

116x gelezen

Zo hoort het

11 oktober 8:45  Je leest wekelijks dat er veel excessen zijn in het amateurvoetbal, met afgelopen weekend weer een wedstrijd in de kelderklasse waar een scheids neer getrapt is. Toch zijn er gelukkig ook de mooie dingen waar een scheids en ook de spelers van genieten kunnen. Afgelopen zaterdag was de wedstrijd Lunteren 45+1 - Kesteren 45+1 die werd gefloten door de 65 jarige scheidsrechter Klaas van de Pol. Deze scheids stuurde ons het volgende bericht: 45+ verslag van scheidsrechter Klaas van de Pol Beste vrienden van 45+, ik was de scheidsrechter afgelopen zaterdag in Lunteren, soms rij ik dan naar huis en geniet dan van de gefloten wedstrijd. Dit was zo’n potje ballen, ik heb grote waardering voor jullie loyale omgang met de medespelers en de scheidsrechter, het siert dit team. Er was een blessure, hopelijk gaat het goed. Die fabelachtige zaalvoetballer ken ik van gezicht, ik heb landelijk zaalvoetbal gefloten. Het gaat jullie goed, ik heb genoten, Vriendelijke groet Klaas van de Pol (65 jaar, scheidsrechter) Dit is toch een mooi compliment voor de spelers en begeleiding van onze 45+1 !! Ook in Heelsum, waar Kesteren 1 de wedstrijd tegen CHRC 1 speelde, was er een moment voor de wedstrijd waarin de 67 jarige scheidsrechter, Cor Peitsman, aangaf rugklachten te hebben maar de wedstrijd niet wilde afzeggen. Hij gaf aan dat hij daar in de wedstrijd problemen mee zou kunnen hebben. o.a. wat betreft het voldoende meelopen. Onze spelers zijn daar perfect mee omgegaan en hebben zich, ondanks een aantal dubieuze beslissingen van de grensrechter van CHRC, voorbeeldig gedragen. Ook een compliment voor de Heer Peitsman die dit voor de wedstrijd aangaf en de wedstrijd uiteindelijk perfect heeft gefloten. Wij mogen trots zijn dat deze scheidsrechters ook een fijne voetbalmiddag hebben beleefd. Net als al onze eigen scheidsrechters zoals, Hennie, Chris, Arno, Dirkjan, Arthur, Jesse, Rinie, Gerard, Jos, Gerrit, Joost, Robbert etc. etc. etc. die wekelijks voor hun plezier onze wedstrijden fluiten en niet te vergeten de leiders/trainers en/of ouders die de jongste teams fluiten. Allen verdienen een groot compliment! Zij zorgen er namelijk voor dat de wedstrijden door kunnen gaan. meer »

288x gelezen

Eerste wedstrijd van onze minipupillen

3 oktober 9:45  Gisteren was het een hele mooie dag voor onze jongste jeugdspelers. Zij mochten voor het eerst aantreden voor een ECHTE wedstrijd tegen ONA'53 uit Wageningen. Ze speelden in het zwarte reserve shirt omdat de nieuw bestelde shirts nog niet klaar zijn. Het team dat getraind wordt door Agnita Schroeder had er erg veel zin en ook aan de vele toeschouwers, ouders, opa's en oma's wilden ze laten zien wat ze in deze korte periode al hadden geleerd op de trainingen. Het werd een hele mooie 14-1 overwinning. Het aantal spelers, nu al rond de 15, in deze leeftijdscategorie (tot 6 jaar) groeit de laatste tijd heel hard en er loopt nu reeds een spelertje van 3 jaar bij. Het is een lust voor het oog om ze te zien trainen op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur. Uiteraard kunnen er nog meer spelers bij, vraag een proeftraining aan voor Uw kind als er interesse bestaat. Dit kan via de website>clubinfo>lidmaatschap/aanvraag proeftraining. meer »

652x gelezen

Rabobank Club Support 2021

2 oktober 12:00   Ook dit jaar neemt voetbal Kesteren deel aan de Rabobank Club Support. Iedereen met toegang tot de Rabobank app. kan een stem uitbrengen. Het totaal aantal stemmen bepaald aan het eind van de actie welk deel v.v. Kesteren van de pot krijgt. Vorig jaar heeft deze actie de vereniging € 1.133 opgeleverd. Vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober kan er gestemd worden. Dit jaar willen we de opbrengst gebruiken voor trainingsdoeltjes.meer »

213x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!