Datum

6 september 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag wachtte ons de altijd lastige uitwedstrijd tegen Bennekom. Ook Bennekom had alles nog gewonnen voor de beker dus het lijkt een spannende pot te worden. Maikel was vandaag de aanvoerder en Valerio de keeper. Milan mocht ook meedoen omdat er veel afmeldingen waren. Dit was nog even spannend omdat Milan de hele week niet had kunnen trainen door een spijker die hij in de voet had gehad maar dit was voldoende hersteld.

De spelers waren op scherp gesteld door Rémon en Jordy. En dit was te merken. Iedereen zat er fel op en al vrij snel lag de 0-1 er al in. Jurre was de maker. We wilden nog niet te vroeg juichen want vorig jaar kwamen we in Bennekom ook vroeg op voorsprong en werd er uiteindelijk ruim verloren. Kesteren ging gewoon door en de 0-2 en de 0-3 volgden al vrij snel. Weer was Jurre de maker van de doelpunten en heeft dus nu al een zuivere hattrick te pakken. Voor rust scoorden Milan en Jurre nog een keer waardoor de ruststand 0-5 was.

Ook de verdediging stond als een huis. Valerio vroeg in de rust zelfs of de jongens niet een keer de tegenpartij door konden laten lopen omdat hij niets te doen had! Onze verdediging van vandaag had hier natuurlijk geen zin in en Damiën, Niels en Jurren lieten er niemand door! Top verdedigd mannen! Ook op het middenveld deden Moukhlis en Jurren het goed waardoor Kesteren eigenlijk alleen maar in de aanval was.

In de tweede helft ging Kesteren in het begin goed door. Milan scoorde gelijk na de rust 2 keer en we waren er wel over uit dat de voet nu echt over was. Niels had nog niet gescoord en maakte er 2. De 2de was een mooie vrije trap die in de eredivisie niet zou misstaan. En dus was het 0-9. We kregen echter nog een toetje van de jongens. Een mooie solo van Maikel werd beheerst door hem afgemaakt en de 10 stond op het scorebord. Jurre vond het ook nog niet genoeg en maakte ook de 11e goal van vandaag en zette zo de eindstand van 0-11 op het scorebord. Dit had nog hoger kunnen zijn als ze de laatste 5 minuten niet allemaal alleen maar voor hun eigen kans waren gegaan en men iets beter over was blijven spelen.

Al met al was het dus een makkelijke pot en zijn we door in de beker en is het afwachten wie de volgende tegenstander wordt.

Volgende week wacht de eerste wedstrijd voor de competitie tegen VDZ uit Arnhem. Hopelijk trekken we dan de goede lijn vanuit de bekerwedstrijden door.

Opstelling: Valerio, Damiën, Niels D., Niels B., Moukhlis, Maikel, Jurre, Jurren en Milan. Afwezig: Omar (baaldag), Julian en Luuk.